Information till vårdnadshavare v. 13

Utifrån den kraftigt ökande smittspridningen inom Nordmalings kommun med en 50% ökning från V11 till V12 planerar vi för förlängd distansundervisning inom högstadiet veckan efter påsklovet. Den aktuella veckan (vecka 15) får Åk 8 undervisning på distans. Övriga årskurser är på plats i skolan. Beslut om ev fortsatt distansundervisning tas under vecka 15.

Vi vädjar till er alla att följa restriktionerna och vara extra försiktiga över påsk så vi kan helt återgå till närundervisning för resterande del av vårterminen. Viktigt att vi tillsammans omgående bryter den uppåtgående trenden.

För att fortsatt kunna hålla tillbaka smittspridningen vädjar till er att informera er förskola, skola alternativt pedagogisk omsorg vid bekräftad Covid-19 i familjen. Detta för att vi ska ha kontroll på läget, och i så god tid som möjligt vidta åtgärder

Aktuella rekommendationer för Region Västerbotten hittar du HÄR

Vi hoppas påsken blir fin med mycket frisk luft för våra barn och elever!

Håll avstånd, håll ut och håll om!