Vi ser efter påsklovet en fortsatt ökad smittspridning i Nordmalings kommun bland barn och unga. Nu behövs krafttag från oss alla och vi vädjar till er att följa restriktionerna och vara extra försiktiga så att vi undviker mer ingripande åtgärder då vi närmar oss en större bemanningsproblematik. Viktigt att vi tillsammans bryter den uppåtgående trenden!

Vi vädjar även till er vårdnadshavare att informera er förskola, skola alternativt pedagogisk omsorg vid symptom och vid bekräftad Covid-19 i familjen. Detta för att vi ska få större kontroll på läget och undvika en ytterligare försämring av läget.

Aktuella rekommendationer för Region Västerbotten hittar du HÄR

Artediskolan fortsätter med distansundervisning april ut. Vecka 16 stannar Åk 7 och vecka 17 är det Åk 8 som stannar hemma. Distansundervisningen sker enligt ordinarie schema via Meet. Mer information samt länk till beställning av lunchlåda finns i IST-lärande/bloggfunktionen för veckobrev.